behandlingar

annelies friskvård

kropp & själ i harmoni


Vill du träffa mig innan du bokar in något? Då har du två gyllene tillfällen till det. Passa på att ”prova på” och ta del av mina mässerbjudanden. Du hittar mig tillsammans med min kollega Rose-Marie från RoSansBalans.

 

Söndagen den 8 mars, kl 10-17, finns jag på Hälsa & Helhetsmässan på Medborgarhuset i Eslöv.

Söndagen den 29 mars, kl 10-16, finns jag på Hälso- & Hantverksmässan i Kristianstad.

 

Välkommen!
behandlingarHelhetshealing - en djupverkande behandling


Vi föds och vi lever - och slår oss ibland - till både kropp och själ och får "blåmärken" som sätter sig som blockeringar i våra kroppar och hindrar vårt naturliga energiflöde. Ju färre blockeringar desto bättre energiflöde och ett högre välmående. I en behandling kan jag se dessa blockeringar och ta bort dem så att du kan läka dig själv.


Varje behandling startar med samtal och rådgivning för att på olika sätt hjälpa klienten se sambanden mellan fysiskt och själsligt mående. Detta är ofta en viktig del i arbetet.


Distansbehandling sker endast om jag träffat klienten för behandling tidigare


En behandling tar 1 - 1,5 timme.


Pris:

600:- för en timme

700:- för 1,5 timme

Ålderspris, 8-16 år samt från 65 år: 500:-

Distansbehandling 600:-Regression


Här hjälper jag klienten att gå tillbaka till händelser som klientens själ vill visa. Det kan vara från barndomen eller från tidigare liv.


Jag utför endast regressioner i terapeutiskt syfte, det vill säga, när jag tror att klientens mående beror på låsta händelser från förr som vi inte har kommit åt på annat sätt.


Jag arbetar inte med hypnos.


En regression tar mellan 1 - 3 timmar.


Pris: 1 000:-Kanalisering


Här pratar jag med din guide. Utförs efter överenskommelse.


Pris: 600:-Djurhealing & djurkommunikation


En djurbehandling inleds alltid med en kommunikation. Djurägaren behöver vara med hela tiden för att kunna ställa frågor till djuret eller mig under kommunikationen.


En djurhealing tar ca 1 timme.


Pris: 600:- + eventuell körersättning
Jag har tystnadsplikt.Kom ihåg att behandlingar aldrig ersätter läkar- eller veterinärbesök, däremot går det bra att kombinera.